Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • CHP i medierna

  [2017-04-20] I veckan har verksamheten vid Center for Health and Performance, CHP, uppmärksammats i både TV och radio.

 • Information till studenter och anställda som befann sig i Stockholm den 7 april

  [2017-04-07] Ett antal studenter och anställda vid Göteborgs universitet befann sig i Stockholm under fredagens misstänkta terrordåd. För de som behöver hjälp att hantera det de upplevt finns hjälp att få.

 • E-handel av mat - en växande trend

  [2017-03-21] För barnfamiljer är tiden direkt efter arbetsdagens slut ofta den stressigaste på hela dagen. Ska man dessutom fatta beslut om middagsmat och åka till butiken och handla kan det bli så mycket att man börjar leta efter andra alternativ. E-handel av mat är en möjlighet att avlasta familjer i vardagen och tillföra ett mervärde i form av kvalitet och ökade matkunskaper. I projektet Innovativa inköpsstrategier för hushållens matinköp studerar Anna Post e-handeln av mat från ett konsumentperspektiv.

 • Gabriella Thorell disputerar i idrottsvetenskap 17 mars

  [2017-02-24] Gabriella Thorell vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap försvarar sin avhandling: Framåt marsch! Ridlärarrollen från dåtid till samtid med perspektiv på framtid. Avhandlingen är skriven inom ramen för den nationella forskarskolan i idrottsvetenskap, NFI. Disputationsakten hålls i Rikssalen, Strömsholms Slott, Stockholm.

 • Slutseminarium 27/2: Ungdomars föreställningar om budskap kring mat och ätande

  [2017-02-06] Slutseminarium för doktorand Jenny Rendahl, institutionen för kost- och idrottsvetenskap äger rum den 27 februari kl. 13-15.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

SNABBVAL

Sidansvarig: Catharina Bucht|Sidan uppdaterades: 2017-01-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?