Licentiatseminarium Maria Ohlin

Running Science

Tid: 2017-05-19 kl 08:30

Evenemangstyp: Konferens

Internationella föreläsare och medicinskt ansvariga för några av världens största löpartävlingar samlas för att prata om screening före tävling, medicinsk planering i extrema situationer och epidemiologi för hjärtstopp vid maratonlopp. Även nya träningsmetoder vid löpning kommer att diskuteras liksom överbelastningsskador vid löpning.

Föreläsare: Mats Börjesson, professor, överläkare, Chris Tryanos, Medical Coordinator Boston marathon, Bill Roberts, Twin Cities Marathon, Martin Schwellnuss, Cape Town Two Ocean marathon, Courtney Kipps, London Marathon, Mark A. Harrast, Seattle Marathon, Anneli Strömsöe, Sahlgrenska Academy, Stefan Grau, Göteborgs universitet, Daniel Arvidsson, Göteborgs universitet, Dr. Feliz Zubia, Jon Karlsson, Göteborgs universitet, Professor Jon Karlsson,Göteborgs universitet, Eric Carlström, professor katastrofmedicin

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Catharina Bucht|Sidan uppdaterades: 2015-08-13