Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Klimat och mat - från globala mål till lokal policy

Seminarium

Första seminariet av fyra på temat "Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa".

Program:



  • Introduktion: Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa, Agneta Sjöberg och Anna Post.

  • Klimatarbetet på regional nivå i Västra Götaland, Berit Mattsson Västra Götalandsregionen.

  • Hållbara måltider Göteborgs Stad, Kristina Magnusson, Måltid Göteborgs stad.

  • Diskussion och avslutning.


Kaffe/te kommer att serveras i mingelpaus. Ingen föranmälan krävs.
Alla GU:s studenter och anställda är varmt välkomna!

Datum: 2017-09-20

Tid: 16:30 - 18:45

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: institutionen för kost- och idrottsvetenskap (IKI) vid Göteborgs universitet

Plats: sal C122, Margareta Huitfeldtsalen, Pedagogen, C-huset, Läroverksgatan 5

Kontaktperson: Agneta Sjöberg

Sidansvarig: Webbredaktör IKI|Sidan uppdaterades: 2017-10-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://iki.gu.se/aktuellt/Kalendarium/Aktuellt_detalj/?eventId=70136501185
Utskriftsdatum: 2017-11-22