Till startsida
Sitemap
To content Read more about how we use cookies on gu.se

Klimat och mat - från globala mål till lokal policy

Research profile seminar

Första seminariet av fyra på temat "Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa".

Program:



  • Introduktion: Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa, Agneta Sjöberg och Anna Post.

  • Klimatarbetet på regional nivå i Västra Götaland, Berit Mattsson Västra Götalandsregionen.

  • Hållbara måltider Göteborgs Stad, Kristina Magnusson, Måltid Göteborgs stad.

  • Diskussion och avslutning.


Kaffe/te kommer att serveras i mingelpaus. Ingen föranmälan krävs.
Alla GU:s studenter och anställda är varmt välkomna!

Date: 9/20/2017

Time: 4:30 PM - 6:45 PM

Categories: Sustainable development

Organizer: institutionen för kost- och idrottsvetenskap (IKI) vid Göteborgs universitet

Location: sal C122, Margareta Huitfeldtsalen, Pedagogen, C-huset, Läroverksgatan 5

Contact person: Agneta Sjöberg

Page Manager: |Last update: 6/15/2010
Share:

The University of Gothenburg uses cookies to provide you with the best possible user experience. By continuing on this website, you approve of our use of cookies.  What are cookies?