Till startsida
Sitemap
To content Read more about how we use cookies on gu.se

Klimat och mat - från globala mål till lokal policy

Research profile seminar

Första seminariet av fyra på temat "Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa".

Program:



  • Introduktion: Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa, Agneta Sjöberg och Anna Post.

  • Klimatarbetet på regional nivå i Västra Götaland, Berit Mattsson Västra Götalandsregionen.

  • Hållbara måltider Göteborgs Stad, Kristina Magnusson, Måltid Göteborgs stad.

  • Diskussion och avslutning.


Kaffe/te kommer att serveras i mingelpaus. Ingen föranmälan krävs.
Alla GU:s studenter och anställda är varmt välkomna!

Date: 9/20/2017

Time: 4:30 PM - 6:45 PM

Categories: Sustainable development

Organizer: institutionen för kost- och idrottsvetenskap (IKI) vid Göteborgs universitet

Location: sal C122, Margareta Huitfeldtsalen, Pedagogen, C-huset, Läroverksgatan 5

Contact person: Agneta Sjöberg

Page Manager: |Last update: 6/15/2010
Share:

The University of Gothenburg uses cookies to provide you with the best possible user experience. By continuing on this website, you approve of our use of cookies.  What are cookies?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://iki.gu.se/english/news/calendar/Event_detail/?languageId=100001&disableRedirect=true&returnUrl=http%3A%2F%2Fiki.gu.se%2Faktuellt%2FKalendarium%2FAktuellt_detalj%2F%3FeventId%3D70136501185&eventId=70136501185
Utskriftsdatum: 2017-11-22