Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tema Hållbar matkonsumtion

Visionen inom forskargruppen är att utveckla kunskap om hållbar matkonsumtion där hälsa och miljö beaktas samtidigt. Detta görs genom praxisnära forskning med utgångspunkt i offentliga måltider och utifrån ett konsumentperspektiv. Vår målsättning är att skapa förutsättningar för forskning inom området med hög relevans för våra utbildningar och det omgivande samhället och utgöra en plattform för intressenter inom och utanför akademin.

Temaforskargruppens inriktning är tvärvetenskaplig, deltagarorienterad och involverar teman inom måltidsplanering, utbildning och lärande, matkultur, nutrition, sensorik och miljö.

grönsaker_illustration

Forskare

Agneta Sjöberg, temagruppledare
Emmalee Gisslevik
Lotta Moraeus
Ann Parinder
Anna Post
Hillevi Prell
Mia Prim
Helena Åberg


Externa medverkande

Elin Backlund, magisterstud.
Lena Hultén, professor emerita
Sandra Kristoffersson, HK-lärare
 

Sidansvarig: Catharina Bucht|Sidan uppdaterades: 2017-04-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?