Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbildningsprogram

Vi erbjuder tre program på grundnivå:

Ett kandidatprogram omfattar 180 högskolepoäng (hp) vilket innebär att du studerar i tre år.

På våra program följer du en bestämd studiegång, men under femte terminen har du möjlighet att fritt välja kurser på ett par av programmen. Du kan även välja att studera utomlands.

Efter avslutade studier kan du ansöka om en kandidatexamen i kostvetenskap eller idrottsvetenskap, beroende på vilket program du har läst. Du har även möjlighet att fortsätta dina studier efteråt genom att gå våra fristående kurser på avancerad nivå.

Träffa nuvarande och tidigare studenter

Bild på intervjuade alumner, följ länken för att läsa intervjuerna. 

Caroline Andersson, tidigare hälsopromotionsstudent:

"Sedan en månad tillbaka arbetar jag heltid på Örebro läns idrottsförbund och SISU idrottsutbildarna inom projektet Idrottslyftet.
Det övergripande syftet med Idrottslyftet är att utveckla verksamheten så att barn och unga i åldern 7-25 år väljer att idrotta i förening och stimuleras till ett livslångt idrottande i föreningsidrotten.
Jag har god hjälp av min utbildning hos er på IKI på mitt nya arbete och rekommenderar Hälsopromotionsprogrammet varmt till personer som är nyfikna och själva intresserade av att utbilda sig inom detta område.
TACK för mina år hos er och all kunskap ni förmedlat!"
 

Sidansvarig: Webbredaktör IKI|Sidan uppdaterades: 2017-09-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?