Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Glömt söka? Gör en sen anmälan till höstens kurser och program!

  [2020-08-07] Vill du plugga i höst? Det finns fortfarande chans att söka till flera kurser och program som startar hösten 2020. Gör en sen anmälan idag!

 • Päivi Palojoki ny gästprofessor i kostvetenskap

  [2020-06-11] Den finländska forskaren Päivi Palojoki kommer att anställas som gästprofessor i kostvetenskap inom ramen för Utbildningsvetenskapliga fakultetens strategiska program för satsning på forskning.

 • Kandidatuppsatser presenterades

  [2020-06-08] Vegetarisk mat i offentlig sektor, hälsoappar ur ett hälsopromotivt perspektiv, kvinnliga hälsoprofiler på Instagram, unga kvinnors syn på sin ledarroll inom Street Games och en kvalitativ studie om förekomsten av holistisk coaching inom elitidrott i Sverige, detta är några av de ämnen som studenter vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap valt att fördjupa sig i inom ramen för sin utbildning.

 • Ny professor vill utveckla skolämnet idrott och hälsa

  [2020-06-02] 18 år gammal tog Suzanne Lundvall SM-guld i artistisk gymnastik. Efter en lång karriär som först idrottslärare och sedan forskare anställs hon nu som professor i idrottsvetenskap vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten. Tjänsten har möjliggjorts via fakultetens strategiska program för satsning på forskning.

 • "Erik Lignell är doldisen bakom Frölundas framgångar - hyllas av Rönnberg"

  [2020-05-02] GP har talat med Erik Lignell, samverkansdoktorand i idrottsvetenskap vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: Webbredaktör IKI|Sidan uppdaterades: 2017-10-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?