• Matinspiration med medelhavskost

[2019-09-15] När kostekonomstudenterna fick besök av Måns Falk och Anna Mellberg från Di Luca & Di Luca, var medelhavsmaten i fokus. - Det är fantastiskt att träffa blivande kostekonomer. Jag höll bland annat i parmesanostskolan, säger Måns Falk.

• Årets vinnare i uppsatstävlingen

[2019-09-12] Klara Boije af Gennäs, projektassistent vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap är vinnare i SVEBIs uppsatstävling 2019 för sin masteruppsats.

• Välkomstmingel för nya koststudenter med fokus på hållbarhet

[2019-09-04] Vid ett härligt mingel anordnat av studenterna som läser tredje året på utbildningen Kostekonomi med inriktning mot ledarskap välkomnades nya studenter den 4 september 2019 vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap.

• Nya doktorander på plats i forskarskolan i utbildningsvetenskap

[2019-09-03] I slutet av augusti var det utbildningsstart och internat i Forskarskolan i utbildningsvetenskap vid Göteborgs universitet för de åtta nya doktorander som antagits efter att 54 ansökningar inkommit.

• Med sikte på elitidrottares karriärer

[2019-09-02] Utbildningsvetenskapliga fakulteten har antagit Astrid Schubring, verksam vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap, som docent i idrottsvetenskap.