Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Matinspiration med medelhavskost

  [2019-09-15] När kostekonomstudenterna fick besök av Måns Falk och Anna Mellberg från Di Luca & Di Luca, var medelhavsmaten i fokus. - Det är fantastiskt att träffa blivande kostekonomer. Jag höll bland annat i parmesanostskolan, säger Måns Falk.

 • Årets vinnare i uppsatstävlingen

  [2019-09-12] Klara Boije af Gennäs, projektassistent vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap är vinnare i SVEBIs uppsatstävling 2019 för sin masteruppsats.

 • Välkomstmingel för nya koststudenter med fokus på hållbarhet

  [2019-09-04] Vid ett härligt mingel anordnat av studenterna som läser tredje året på utbildningen Kostekonomi med inriktning mot ledarskap välkomnades nya studenter den 4 september 2019 vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap.

 • Nya doktorander på plats i forskarskolan i utbildningsvetenskap

  [2019-09-03] I slutet av augusti var det utbildningsstart och internat i Forskarskolan i utbildningsvetenskap vid Göteborgs universitet för de åtta nya doktorander som antagits efter att 54 ansökningar inkommit.

 • Med sikte på elitidrottares karriärer

  [2019-09-02] Utbildningsvetenskapliga fakulteten har antagit Astrid Schubring, verksam vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap, som docent i idrottsvetenskap.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: Webbredaktör IKI|Sidan uppdaterades: 2017-10-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?