• Gastronomi för många när Fredrik Andersson besökte GU

[2018-09-10] Måndagen den 10 september 2018 besökte Arla Foodservice tillsammans med Fredrik Andersson, lagledare för Svenska kocklandslaget studenterna på programmet "Kostekonomi med inriktning mot ledarskap". Temat för dagen var Gastronomi för många. ¿ Härligt att möta studenterna, det är alltid fint att arbeta med människor som uppskattar mat i olika former, säger Fredrik Andersson.

• Ny bok om digitalisering av högre utbildning

[2018-09-07] Frode Slinde har författat kapitlet "Studentpoddar i nutrition" i den nya boken "Digitalisering av högre utbildning".

• Med öga för skidåkning

[2018-09-05] Utbildningsvetenskapliga fakulteten har antagit Stefan Lindinger, verksam vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap, som docent i idrottsvetenskap.

• Han är nyanställd av Chicago Blackhawks

[2018-09-03] Kristian Skarphagen, tidigare student på utbildningen Sports Coaching har nytt arbete som fystränare för Chicago Blackhawks farmarlag Rockford Icehogs.

• RIU-student uttagen till truppen i Student-VM i triathlon

[2018-08-13] Nicklas Gunnarsson, RIU-student vid Göteborgs universitet är uttagen till truppen i Student-VM i triathlon som arrangeras i Kalmar 1-2 september 2018. - Det känns väldigt bra och stort! Det har varit säsongens stora mål då det är på "hemmaplan" i Kalmar och innebär ett första landslagsuppdrag för min del. Det är inte klart vilka som kommer men många nationer är representerade och det kommer att bli spännande lopp.