Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyckeln till god talangutveckling!

Föreläsning

Det finns många åsikter om hur vi skall utveckla våra aktiva idrottare för att de skall få en så lång och framgångsrik karriär som möjligt. Men vad säger egentligen forskningen om talangutveckling och vad vet vi kännetecknar de starkaste talangutvecklingsmiljöerna? Detta ämne kommer P-G Fahlström att föreläsa om.

Under hösten erbjuder RF-SISU Västra Götaland två föreläsningar i samarbete med institutionen för kost- och idrottsvetenskap vid Göteborgs universitet och Katrinelunds Elitidrottsgymnasium

P-G Fahlström är till vardags lektor vid Linnéuniversitetet i Växjö och har doktorerat på coaching inom idrott. Han har varit verksam som forskare i över 20 år och de senaste 10 åren har hans forskning till stor del fokuserats på talangutveckling och goda utvecklingsmiljöer.


Anmäl dig via evenemangslänken senast den 6 november 2020.

Datum: 2020-11-09

Tid: 18:00 - 21:00

Kategorier: Idrottsvetenskap

Arrangör: RF-SISU Västra Götaland i samarbete med institutionen för kost- och idrottsvetenskap vid Göteborgs universitet och Katrinelunds Elitidrottsgymnasium

Plats: A-huset på Pedagogen, Västra hamngatan 25, Göteborg och digitalt via zoom. Om restriktionerna inte tillåter föreläsning på plats så kommer föreläsningen endast att ges digitalt.

Evenemangslänk: Läs mer om Nyckeln till god talangutveckling!

Kontaktperson: Ola Jodal

Sidansvarig: Webbredaktör IKI|Sidan uppdaterades: 2017-10-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?