Intressanta diskussioner och aha-upplevelser

Nyhet: 2019-12-10

Efter samhällsprogrammet med inriktning kultur på gymnasiet jobbade Linnea Ulvenstål som danslärare i några år.
– Under en period arbetade jag i Norge på restaurang, på café och i matvarubutik. Därefter bestämde jag mig för att plugga vidare och sökte in på lärarutbildningen.

Supernöjd med valet att bli hem- och konsumentkunskapslärare

Linnea har ett stort intresse för mat och för ämnet Hem- och konsumentkunskap
– Jag trivdes bra med mixen av teori och praktik. Jag är supernöjd med att jag valde att studera Hem- och konsumentkunskap!

Ett fantastiskt arbete

Idag arbetar Linnea heltid som hem- och konsumentkunskapslärare i Göteborg.
– Det är ett fantastiskt arbete. Det är kul att undervisa i ett ämne där det finns ett stort intresse i elevgruppen. Det blir många givande diskussioner och aha-upplevelser.

Linneas tips till de som är nyfikna på utbildningen:

• Hem- och konsumentkunskap innehåller något för alla: hälsa, miljö, hållbarhetsfrågor, ekonomi. Man lär sig mycket som är användbart
  • Jag har fått vänner för livet under utbildningen
  • Ta tillvara på möjligheten till intressanta diskussioner och du kommer få aha-upplevelser

Om Linnea Ulvenstål

Ålder: 30
Bor: i Partille
Intressen: Vänner, familj, matlagning, böcker, och vara utomhus.

Kurser i Hem- och konsumentkunskap: Hem- och konsumentkunskap

Sen ansökan till vårens kurser öppnar den 13/12 2019

Artikeln publicerades först på: studentportal.gu.se

Sidansvarig: Webbredaktör IKI|Sidan uppdaterades: 2019-09-16