Studenter presenterar sina examensarbeten inom kost- och idrottsvetenskap

Nyhet: 2019-06-03

Skolmåltider på sociala medier, motivation till beteendeförändring, skärmtidens påverkan på barn och vägen tillbaka efter en långvarig idrottsskada, detta är några av de ämnen som studenter vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap valt att fördjupa sig i inom ramen för sin utbildning.

Under förmiddagen den 5 juni 2019 presenterar de nyutexaminerade kort sina kandidatuppsatser. Totalt presenteras 28 uppsatsarbeten från de tre olika kandidatprogram som ges vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap: Kostekonomi med inriktning mot ledarskap, Sports coaching samt Hälsopromotion med inriktning kostvetenskap eller idrottsvetenskap. Välkommen!

Mer information om kortpresentationer 5/6 2019

Hela programmet: Presentationer uppsatser

• Kostekonomi
    Tid: klockan 9.30 till ca 11, Lokal: B3313, Pedagogen