Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Miljö och hållbar utveckling

Representant för miljö och hållbar utveckling 

Anna Post
E-post: anna.post@ped.gu.se

Aktivitetslista 2020

Aktivitetslista Miljö och hållbar utveckling IKI 2020

Vegetariska dagar firas

Nationella vegetariska dagen är den 1 februari. Eftersom dagen inföll på en lördag firades den istället den 3 februari 2020 vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap. Läs mer: Klimatsmart mat som tema

Vegetariska världsdagen infaller den 1 oktober 2020 och det är något som institutionen för kost- och idrottsvetenskap kommer att fira.


Göteborgs universitet verkar för det hållbara samhället

Göteborgs universitet är i dagsläget det enda universitet i världen som miljöcertifierats enligt både ISO 14001, en internationell standard för miljöledningssystem, och EMAS, en motsvarande standard inom EU. Universitetet har ett stort antal forskare verksamma inom området hållbar utveckling och har också ett av Sveriges bredaste utbud av utbildningar inom miljö och hållbar utveckling. Universitetet satsar också på ett aktivt internt arbete runt miljöfrågor såsom klimatpåverkan, resursförbrukning och farliga kemikalier.

Utbildningsvetenskapliga fakultetens webbsida om miljö och hållbar utveckling >>

Sidansvarig: Webbredaktör IKI|Sidan uppdaterades: 2020-03-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?