Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Peo Hillman

Universitetsadjunkt

Peo Hillman
Universitetsadjunkt
peo.hillman@gu.se
0706-365050

Rumsnummer: Pedagogen C Insikten C2 43a
Postadress: Box 300, 40530 Göteborg
Besöksadress: Läroverksgatan 5 , 41120 Göteborg
Arbetsuppgifter: Coaching, ledarskap


Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (Mer information)
Box 300
405 30 Göteborg
www.iki.gu.se
iki@ped.gu.se
Fax: 031-786 2048
Besöksadress: Läroverksgatan 5 , 411 20 Göteborg

Om Peo Hillman

PeO Hillman har en mångårig erfarenhet av att coacha människor projekt och processer. Han är utbildad lärare i idrott och engelska och har en Mastersexamen i Coaching (MSc in Coaching and Development) från Portsmouth University. Efter att ha jobbat som ledare i näringslivet under nästan tjugo år, är PeO idag verksam som lärare i coaching och ledarskap vid Göteborgs Universitet. År 2013 mottog han Utbildningsvetenskapliga fakultetens pedagogiska pris med motiveringen:

”PeO Hillman har i sin undervisning om coachingens filosofiska och teoretiska grunder på ett föredömligt sätt visat hur studenterna genom konkreta övningar i sitt arbete kan tillämpa den coachingmetodik kurserna bygger på. Hans undervisning utgör en framgångsrik blandning av teori och tillämpning och skapar den integration av ”teori och praktik” som så ofta efterfrågas. PeO Hillman uppskattas särskilt för sin förmåga att trots stora studentgrupper se sina studenter som enskilda individer. Han har ett genuint intresse för människor och deras inneboende möjligheter och att låta studenten med varsam handledning upptäcka sina egna möjligheter har blivit en grundstomme i hans pedagogiska gärning”.

Sidansvarig: Webbredaktör IKI|Sidan uppdaterades: 2016-10-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?