Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kurser

Vi erbjuder dig ett flertal kurser på både grundnivå och avancerad nivå samt kurser som ingår i lärarutbildningen.

Kursutbud

Idrottsvetenskap

Grundnivå

Avancerad nivå

Kostvetenskap

Grundnivå

Avancerad nivå

 

Kurspaket

Kurspaketen startar på höstterminen.

Nyhet! Specialidrott för gymnasielärare i idrott och hälsa

Nu finns det möjlighet att läsa specialidrott i Göteborg. Är du redan utbildad gymnasielärare i Idrott och hälsa? Vill du utbilda framtidens elitidrottare? Läs kurspaketet i ämnet specialidrott under ett års tid.

Läs mer om Specialidrott för gymnasielärare i idrott och hälsa

Idrottsvetenskap

Intresserad av idrottsvetenskap? Läs kurser i ämnet under ett års tid genom att söka till vårt kurspaket om totalt 60 högskolepoäng (hp).

Möjlighet finns därefter - i mån av plats och om du får godkänt på samtliga kurser under första året - att söka till senare del av program. Aktuella program är då Hälsopromotion inriktning idrottsvetenskap eller Sports coaching.

Läs mer om Idrottsvetenskap 60 hp

Kostvetenskap

Intresserad av kostvetenskap? Läs kurser i ämnet under ett års tid genom att söka till vårt kurspaket om totalt 60 högskolepoäng (hp).

Möjlighet finns därefter - i mån av plats och om du får godkänt på samtliga kurser under första året - att söka till senare del av program. Aktuella program är då Kostekonomi med inriktning mot ledarskap eller Hälsopromotion inriktning kostvetenskap.

Läs mer om Kostvetenskap 60 hp

 

Sidansvarig: Webbredaktör IKI|Sidan uppdaterades: 2020-08-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?